Nova kolekcija sunčanih naočala „Ljeto 2017“

Za one čitatelje i kupce koji žele i dublje proniknuti u čar Barrel Bay sunčanih naočala, evo i nekoliko detalja o samoj srži kolekcije.

Krenuli smo sa Authorom

Author

– zbog toga i naziv Author. Ovaj model bio je inspiracija za druge modele u kolekciji. Author pruža zavidnu ergonomiju te klasični oblik koji podjednako dobro pristaje i curama i dečkima. Kvalitetni materijali i vrhunska UV 400 mirror stakla naočalama daju kvalitetu i klasičan dizajn. Prisutne su šarene boje koje vrlo dobro idu uz gotovo sve odjevne kombinacije.

 

Inspiracija se je prenijela na sljedeći model – Professor

koji zrači unikatnošću i željom da se istakne iz mase. Kombinacije boja su raznolike i u kolekciji se može naći ponešto i za elegantne i casual kombinacije.

 

Prati ga luckasti i pomalo lucidni Lenon’s Bridge koji će zasigurno plijeniti poglede onih koji bi htjeli biti posebniji, zračiti iskrenošću i u potpunosti se i sponatano izraziti.

Metalna kolekcija sastavljena je od klasičnih i dobro nam poznatih modela Aviator i Lenon. Oba modela dolaze u dvije završne obrade – Nickel i Zlato. Boje prate kolekciju pa će i klasičari morati pristati na kompromis i pristati na šarenolikost.

 

Za klince i klinceze napravili smo stilizirane naočalice sa vrhunskom UV 400 zaštitom za male okice u razvoju.

Mini Author

Inspiriran je velikim Authorom i dolazi u dvije kombinacije boja – nešto za dečkiće i nešto za curice. Mogu se kupiti u dvije veličine – S za malene do 6 godina i M za djecu od 6 do 12 godina.

Sve naočale ručno su izrađene u Tvornici naočala d.o.o. smještenoj u Tomislavovoj ulici u Zagrebu.

Ručnom izradom svaka naočala postaje unikatom. Stakla uvozimo iz susjedne Italije koja, usudio bih se reći, od svih na svijetu, najbolje poznaje optičku industriju.

Dragi trenutni i budući kupci, želim vam ljepši pogled na svijet te viziju obilja i sreće kroz okulare Barrel Bay sunčanih naočala.

Vaš Dario Filipović

 

„Kreiraj najveću i najbolju viziju koju možeš zamisliti, jer ti postaješ ono u što vjeruješ.“ Oprah Winfrey

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *